Glasvezel buitenaf Oostzaan

 In Danteck IT diensten blog

Glasvezelproject Oostzaan

Snel en stabiel internet wie wil dat nou niet? Glasvezel is een haardunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid. Met glasvezel kunt u razendsnel en stabiel internetten, tv-kijken en bellen.

Het initiatief ‘Glasvezel buitenaf’ biedt een unieke kans om over te stappen op glasvezel. Glasvezel buitenaf investeert en realiseert de aanleg van glasvezel in buitengebieden. De aanleg van glasvezel is afhankelijk van het aantal aanmeldingen tijdens de inschrijfperiode. Bij een aanmeldpercentage van >40% wordt glasvezel in de buurt gerealiseerd. Glasvezel buitenaf legt de kabel aan, vervolgens heb je zelf vrije keuze in dienstaanbieders op het open glasvezelnetwerk. Er zijn meerdere dienstaanbieders mogelijk.

Welke gebieden doen er mee?

Onderstaand in de afbeelding zie je het gebied wat meedoet. Je kunt op de website Glasvezel buitenaf controleren of jouw postcode en huisnummer in het dekkende gebied zit.

Hoe werkt het?

Je sluit voor 17 december een abonnement af bij een van de dienstaanbieders aangesloten bij Glasvezel buitenaf. Na 17 december worden de afgesloten abonnementen geteld. Is dit percentage hoger dan 40% dan wordt de glasvezel in de buurt gerealiseerd. Danteck is aangemeld als lokale verkoper en helpt je bij de keuze en het afsluiten van een abonnement.

Twijfel je nog over glasvezel? Kom dan naar de bijeenkomst in Oostzaan

Tijdstip: 27-11-2018 19:30 – 21:30
Locatie: Muziekvereniging Excelsior, Twiskeweg 103 Oostzaan

Of kom naar de aanmeldmiddag

Tijdstip: 1-12-2018 14:00 – 16:00
Locatie: Muziekvereniging Excelsior, Twiskeweg 103 Oostzaan

Of neem vrijblijvend contact op met Danteck

Overzicht providers

  • Fiber (Particulier)
  • Caiway (Particulier)
  • Delta (Particulier)
  • Helden van Nu (Zakelijk)
  • cBizz (Zakelijk)

Hulp nodig bij welk pakket het beste bij u past? Stuur dan een bericht naar [email protected], dan kijken we samen welk pakket het beste bij u past.

Recent Posts