Internet & WiFi

Netwerkverbinding op maat

Internet is al jaren de manier om met elkaar in contact te staan. We kunnen eigenlijk niet meer zonder. Des te vervelender als het internet het niet doet en je niet verder kunt werken. Om deze problemen te voorkomen, leveren we internetoplossingen op maat. Zo heb je in ieder hoekje goed, snel, en stabiel internet. We kunnen je daarom helpen met het opzetten van de juiste internetverbindingen. Zowel bekabeld als draadloos. Dankzij bekabeld internet haal je altijd de optimale snelheid. Dankzij draadloos internet heb je meer bewegingsvrijheid. We zijn een onafhankelijke adviseur en vergelijken daarom verschillende internetproviders op basis van jouw wensen.

Beheerde firewall

Een goede beveiliging is belangrijk voor ieder netwerk. Zodra je netwerk niet goed meer beveiligd is, is de kans op problemen groter. Gelukkig hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de praktijk en weten we hoe we deze problemen buiten de deur houden. Dankzij een passende firewall en optimalisatie van het IT-netwerk, bijvoorbeeld. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste risico’s en adviseren we graag hoe je deze risico’s het best kunt beperken.

Glasvezelinternet, de beste optie voor razendsnel internet

In Nederland worden op steeds meer locaties glasvezelverbindingen aangelegd. Gelukkig, want glasvezel is toekomstbestendig. Bovendien kan glasvezel veel hogere snelheden aan in vergelijking met kabelinternet of vDSL. Dankzij onze partners kunnen we dan ook op steeds meer locaties glasvezelinternet activeren. We nemen je het meeste werk graag uit handen. Bijvoorbeeld door te bemiddelen bij de aanvraag en aanvraagbundeling toe te passen. Zo kom je sneller aan razendsnel internet met glasvezel.

Verder kunnen we je ook met andere problemen die te maken hebben met internet en Wi-Fi. Is de dekking van je draadloze internet op sommige plekken erg slecht? Dan helpen we je graag verder om dat probleem op te lossen. We zijn de meest complete allround IT-dienstverlener uit Purmerend en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Diensten

Oplossingen

Blauwe zee golfen opmaak