VoIP Telefonie

3CX VoIP telefonie, een bewezen centrale voor zakelijke telefonie

Vrijwel ieder bedrijf is bereikbaar aan de hand van een telefoonnummer. Wist je dat je meer mogelijkheden hebt dan alleen het doorschakelen van een telefoonnummer? Wij maken namelijk gebruik van 3CX VoIP technologie. Daarmee is het mogelijk om een volledige telefoniecentrale op te zetten. Met deze oplossing kun je zakelijke telefonie integreren met je laptop, computer of smartphone. Dat betekent dat je niet meer bent gebonden aan vaste lijnen. Dankzij de zeer hoogwaardige IP-verbindingen zet je een uitgebreid telefoniesysteem op, zonder grote investeringen.

Door gebruik te maken van de 3CX VoIP telefonie beschik je over veel mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een keuzemenu of een persoonlijke voicemail? Geen probleem, met onze VoIP integratie is dat mogelijk. Het is zelfs mogelijk om VoIP telefonie te integreren met andere diensten. Zo kunnen Microsoft 365 prima gecombineerd worden met de telefooncentrale. Op die manier kun je meteen zien wie je belt. Als je huidige telefooncentrale echt niet meer voldoet of je een simpelere oplossing zoekt, raden we je aan om over te stappen op onze hosted 3CX VoIP telefonie.

Het overstappen op VoIP telefonie kent verschillende voordelen:

  • Geen limieten aan grootte van de organisatie;
  • Mogelijkheden om een keuzemenu op te zetten;
  • Belplannen en doorschakelen is mogelijk;
  • Voicemail instellen en doorsturen naar e-mail;
  • Binnenkomende fax doorsturen naar e-mail;
  • Integratie met groot aantal applicaties mogelijk;
  • Ook te gebruiken op de mobiele telefoon;
  • Zelf de volledige omgeving beheren;
  • In combinatie met een zakelijk 088- of 085-nummer.

3CX integratie voor iOS en Android

VoIP telefonie is te gebruiken op verschillende platformen. Het maakt dus niet uit of je de 3CX Client wilt installeren op iOS en Android. Al je telefoonoproepen vanaf je vaste nummer kunnen worden doorgeschakeld naar je smartphone. Medewerkers kunnen aan de hand van de statuspagina zien welke collega’s er beschikbaar zijn. Zo kun je gemakkelijk een telefoonoproep doorverbinden naar één van je collega’s. Het enige wat je nodig hebt is een 3CX app en een internetverbinding. Het is ook mogelijk om een vast nummer aan je mobiele netwerk te koppelen. Wij bieden vaste mobiele telefonie met een simkaart aan. Op die manier worden je mobiele nummer en vaste nummer naadloos aan elkaar gekoppeld.

Meer weten over VoIP bij Enexus?Wil je het gebruiksgemak en de krachtige functionaliteiten van de 3CX telefooncentrale ervaren? Dan kun je bij ons een vrijblijvende demonstratie aanvragen.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.