ICT-beveiliging voor organisaties

Het belangrijk dat gevoelige data ook echt binnen de organisatie blijft. Helaas is dat de afgelopen jaren steeds minder het geval gebleken. Door aanvallen van cybercriminelen nam het aantal datalekken de afgelopen jaren fors toe. Het komt regelmatig voor dat criminelen in de systemen van organisaties inbreken en dreigen gevoelige data openbaar of ontoegankelijk te maken. Aantasting van verschillende gegevens zoals offertes, tekeningen, transacties of personeelsdossiers kunnen leiden tot operationele problemen, reputatieschade of zelfs boetes als gevolg van het onjuist handelen. Bij ICT Makers kunnen we je adviseren en helpen bij het elimineren van extra digitale risico’s.

Beveiliging advies nodig?

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Gratis Microsoft 365 beveiliging scan

Vrijblijvend een Microsoft 365 beveiliging scan ter waarde van € 255,-?

 • Uitgebreide analyse opgezet door een van onze specialisten
 • Een rapport vol kansen om digitale risico’s te elimineren
 • Binnen 7-dagen een uitgebreid rapport
Microsoft 365 beveiligingscan

ICT beveiliging

Proactieve voorzorgsmaatregelen zijn cruciaal in het moderne bedrijfslandschap. Het waarborgen van de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie, zoals klantgegevens, ontwerpen en personeelsdossiers, is van vitaal belang om potentiële datalekken te voorkomen. In het geval van een datalek is het verplicht om dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, wat aanzienlijke boetes met zich mee kan brengen.

Om uw bedrijfsgegevens en reputatie te beschermen, is een hoogwaardig IT-beveiligingsbeleid van essentieel belang. Wij bieden diverse strategieën en oplossingen om uw IT-beveiliging naar het hoogste niveau te tillen.

 • Advies op maat
 • Snelheid, proactieve opstelling en realistische prijzen
 • Oplossing voor elke situatie
 • Risicobeheersing op maat
 • Uitgebreide assessment mogelijkheden

Waarom ICT Makers?

Als toonaangevende ICT-dienstverlener zijn wij gepassioneerd door technologie en gedreven om onze klanten te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

 • Alles voor je zakelijke werkplek
 • Onafhankelijk advies
 • Deskundige begeleiding

De voordelen van ICT beveiliging

Bespaar kosten

Bespaar kosten door de juiste ICT-keuzes en advies

Regelmatige beveiligingsupdates

Wij zorgen ervoor dat je systemen altijd up-to-date zijn

Bescherming tegen cyberdreigingen

Bescherming tegen een breed scala aan cyberdreigingen

Voldoe aan Wet- en regelgeving

Wij helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving

Monitoring

24/7 monitoring mogelijkheden beschikbaar

Vast aanspreekpunt

Altijd een vast contactpersoon voor je organisatie

Bescherming tegen cyberdreigingen

In het tijdperk waarin digitale technologieën de ruggengraat van bedrijfsprocessen vormen, is een robuuste beveiliging van vitaal belang. Cyberdreigingen evolueren voortdurend en worden steeds geavanceerder. Als bedrijf is het essentieel om waardevolle gegevens en systemen te beschermen tegen deze snel veranderende bedreigingen.

Bij ICT Makers begrijpen we dat beveiliging niet alleen een taak is, maar een voortdurende inspanning om jouw bedrijf te beschermen. Onze toegewijde experts staan voor je klaar om je te helpen de nieuwste bedreigingen een stap voor te blijven, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei en het succes van jouw onderneming.

Cyber security achtergrond

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Blauwe zee golfen opmaak