Grijze golven voor de opmaak van website

Overal direct kunnen werken met een online werkplek

Direct aan de slag vanaf welke locatie dan ook? Dat kan met een online werkplek. Zo’n werkplek is geeft je toegang tot al je persoonlijke documenten, bestanden en e-mail. Log in en je kunt meteen aan de slag met de bedrijfssoftware. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt. Middels één snelkoppeling maak je meteen verbinding met kantoor. Deze online werkplek biedt je de mogelijkheid om met een kleine, geluidloze en energiezuinige mini-pc al je programma’s bij de hand te hebben. Verder kun je overal ter wereld inloggen op je online werkplek. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Een online werkplek is voor ieder bedrijf weer anders. Daarom kunnen we deze op maat maken. Zo passen we de werkplek aan op jouw eisen, wensen en behoeften. Dankzij online werkplekken hoef je niet meer te investeren in dure, krachtige computers.

ICT Makers Online werkplek

Online werkplek voordelen op een rij

De keuze voor een online werkplek biedt je verschillende mogelijkheden:

1. Bespaar op investeringen

Het is niet meer nodig om voortdurend te investeren in nieuwe computers met krachtige hardware. Een goedkope computer is voldoende om verbinding te maken en over je programma’s te beschikken.

2. Hoge snelheden dankzij glasvezel

De ervaring met online werkplekken zal een stuk beter zijn. De werkplekken zijn namelijk aangesloten op een zogenaamd internetknooppunt. Het voordeel is dat je daardoor hoge snelheden kan halen en je minder lang hoeft te wachten totdat de verbinding tot stand is gekomen.

3. Automatische back-ups

We maken elke nacht een back-up van je online werkplek. Zo hoef je je niet meer druk te maken over of al je documenten veilig zijn opgeslagen. Het is niet meer nodig om zelf computers of servers te back-uppen.

4. Altijd toegang

Je hebt dankzij een online werkplek altijd toegang tot je bestanden en programma’s, op ieder apparaat. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

5. Betere beveiliging

Een online werkplek zorgt ervoor dat je al je gegevens veilig en correct worden opgeslagen in een datacenter. Een goed beveiligd gebouw met onze servers. Als je computer gestolen is, ben je geen enkel document kwijt. Die staan namelijk opgeslagen op je online werkplek.

6. Alles in één vast tarief per maand

Geen verrassingen met hoge IT kosten, gewoon één vast tarief per maand voor onderhoud, ondersteuning en de online werkplek. Succes gegarandeerd.

7. Minder stroomverbruik

Het inzetten van een energieslurpende server is niet meer nodig. Daardoor kun je fors besparen op je energiekosten. Door het inschakelen van een online werkplek kun je tot wel honderd euro per maand besparen.

Meteen aan de slag met een online werkplek

Dankzij een online werkplek kun je meteen aan de slag. Zo ben je veel productiever en kun je overal aan het werk. Daardoor wordt een bedrijf veel effectiever. Tegen een vast tarief per maand weet je precies waar je aan toe bent. De online werkplekken zijn veilig opgeslagen op onze servers in Nederland. Je kunt een online werkplek vrijblijvend bij ons uitproberen.

Enexus biedt exclusieve garantie voor een stabiele en razendsnelle online werkplek. Oplevering is altijd op basis van gedegen projectplanning en vrijblijvende testperiode. Enexus is de beste IT partner voor het midden- en kleinbedrijf. Met onze gedreven systeembeheer kennis hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Aanvullende diensten voor nog veiliger werken

Voor een nog meer completere online werkplek, bieden we extra uitbreiding aan. Denk hierbij aan VoIP telefonie, internetverbindingen, Microsoft 365. Alles onder een vaste en betrouwbare partner? Dan ben je bij Enexus aan het juiste adres.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Blauwe zee golfen opmaak