In de Cloud met Hosted Nextcloud

Overal samenwerken en bestanden delen? Met Hosted NextCloud is dat geen probleem. Dankzij deze dienst kun je namelijk altijd en overal met vrijwel ieder apparaat aan je bestanden werken. Hosted NextCloud is een zakelijke oplossing om al je persoonlijke bestanden op te slaan. Deze kun je dan op een ander moment vanaf iedere locatie weer openen. Maak je geen zorgen om de veiligheid van gevoelige informatie. Wij zorgen ervoor dat de beveiliging op orde is. Met dit pakket zorgen we er over meer voor dat de documenten middels een back-up opgeslagen blijven. Zo zijn al je gegevens altijd veilig.

De speciale voordelen van Hosted Nextcloud

Hosted NextCloud is een oplossing voor alle bedrijven die een veilige en flexibele cloudoplossing zoeken. Met deze dienst is het mogelijk om je bestanden op te slaan in de cloud en te synchroniseren tussen de verschillende apparaten. Zo kun je je zakelijke bestanden ook met je collega’s delen. Het is daardoor niet meer nodig om bijvoorbeeld Dropbox of Google Drive te gebruiken. Al je bedrijfsdata wordt veilig en automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen. Dat doen we op onze goed beveiligde servers in het Evoswitch Datacenter in Haarlem.

Het is mogelijk om licenties voor Hosted NextCloud af te nemen per gebruiker of per omgeving. Bij het afnemen van een licentie per gebruiker leveren we de ondersteuning direct aan de eindgebruiker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een beheerde NextCloud omgeving. Deze kun je zelf beheren. Daardoor voeg je eenvoudig zelf gebruikers toe en ontvang je alleen een factuur op basis van het verbruikte aantal gigabytes aan opslag.

Met Hosted NextCloud gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Bijvoorbeeld door deze te koppelen aan een inlogserver zoals LDAP of Active Directory. Met één login worden al je wachtwoorden gesynchroniseerd. Maak je een foutje? Zet dan eenvoudig de vorige versie terug. Dankzij Hosted NextCloud zijn er heel wat integraties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een mailomgeving of agenda koppelen. Op die manier kun je alle integraties op één plek terugvinden.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.