ICT outsourcing voor MKB

Veilig en flexibel ICT uitbesteden

Opzoek naar een betrouwbare ICT-outsourcing partner? De complexiteit van ICT en cybercriminaliteit neemt onverminderd hard toe. Goed ICT beheer is daarom erg belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je bij blijft en het maximale haalt uit ICT-oplossingen? De mogelijkheden zijn ongekend. ICT Makers helpt al jaren middelgrote ondernemerskringen met IT outsourcing, waardoor zij zich zorgeloos kunnen richten op hun corebusiness.

Direct advies nodig?

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Beheer waarop je kunt vertrouwen

Je netwerk, apparatuur en programma’s worden door ons gecontroleerd en onderhouden. Updates worden automatisch uitgevoerd, en door actieve monitoring kunnen eventuele storingen die vooraf waarneembaar zijn, worden voorkomen. Heb je problemen zoals slecht functionerende servers, defecte computers of vastgelopen printers? Deze worden onderzocht en opgelost door onze ervaren systeembeheerders. Je kunt hiermee volledig vertrouwen op een zorgeloze en goed werkende IT-omgeving.

Net als een auto vragen ook computersystemen en servers periodiek onderhoud. Doe je dat niet, dan slijt alles veel sneller en gaat er ineens iets essentieels kapot. Het ongemak is dan groot, evenals de kosten. Onderhoud is dus belangrijk, en de systeembeheerders van ICT Makers doen het graag voor je. Wij kunnen dat veelal op afstand verzorgen of bij je op locatie.

ICT outsourcing ICT Makers

Waarom ICT-beheer uitbesteden?

Grip op IT, dat betekent zorgeloos werken. Dat je berichten over cyberaanvallen met een gerust hart leest, omdat je er alles aan hebt gedaan om je netwerk te beveiligen. Dat alle apparaten van je medewerkers overal en altijd feilloos functioneren. Dat is de toegevoegde waarde die ICT Makers biedt.

Waarom ICT-beheer uitbesteden een veilige keus is:

  • Snelle en secure afhandeling van incidenten
  • Bezig zijn met met de corebusiness van jouw organisatie
  • Kostenbesparing
  • Minder focus op innovatie & ontzorgd worden op IT-gebied
  • Meer waarde creëren met ICT-oplossingen voor je business 

Waarom ICT Makers?

ICT Makers: we zijn specialisten op het gebied van de beste ICT, want een fijne werkplek is meer dan een bureau met een laptop en beeldscherm. We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Onafhankelijk advies
  • Deskundige begeleiding

De voordelen van ICT-outsourcing

Kostenbesparing

Eenvoudig ICT-kosten besparen door outsourcing

Schaalbaarheid

IT-outsourcing stelt organisatie in staat om hun IT-mogelijkheden snel aan te passen aan veranderende behoeften

Focus op kernactiviteiten

Focus op je corebusiness zonder zorgen over de ICT-omgeving

Verbeterde beveiliging

Beveiligingsmaatregelen om gegevens en systemen te beschermen tegen cyberdreigingen.

Toegang tot expertise

Professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies op maat

Verbeterde concurrentiepositie

Gebruik te maken van geavanceerde technologieën biedt een verhoogde concurrentiepositie

Hybride werken: de nieuwe norm

Hybride werken is de nieuwe norm, en dat vraagt om aangepaste ICT-oplossingen. Ook op de thuiswerkplek moet probleemloos toegang zijn tot het bedrijfssysteem. Dat betekent dat applicaties en data in de cloud beschikbaar moeten zijn, en dat medewerkers net zo makkelijk moeten kunnen samenwerken en overleggen als op kantoor. Werkplekbeheer richt zich dus op het inrichten en ondersteunen van volwaardige virtuele werkplekken, zowel op kantoor als thuis.

Als totaalleverancier voor werkplekbeheer, ondersteunt ICT Makers bedrijven bij het navigeren door de complexiteiten van hybride werken. We bieden een uitgebreide reeks diensten en oplossingen die zijn ontworpen om het evenwicht tussen flexibiliteit en veiligheid te bewaren, terwijl we de productiviteit en efficiлntie maximaliseren. Of uw team nu op locatie, op afstand, of een combinatie van beide werkt, wij zorgen ervoor dat iedereen de tools en ondersteuning heeft die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

ICT Makers ondersteuning

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Blauwe zee golfen opmaak