Microsoft 365

Microsoft 365, een bewezen software voor bedrijven

Met Microsoft 365 krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt samen te kunnen werken. Microsoft 365 is een totaalpakket aan IT-diensten en biedt elke organisatie talloze mogelijkheden. Met Microsoft 365 waarborg je jouw bedrijf met de beste software tools voor samenwerking, mailcommunicatie en gegevensopslag. Microsoft 365 heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld Microsoft Teams gebruiken om zakelijke besprekingen in te plannen en Microsoft SharePoint gebruiken om bestanden in op te slaan. Alles loopt gesynchroniseerd en op vrijwel ieder apparaat is een integratie mogelijk.

Microsoft 365, makkelijk flexibel werken

Microsoft 365 biedt je de mogelijkheid om overal over je bestanden en andere gegevens te beschikken. Het maakt daarvoor niet uit of je op kantoor bent of vanuit huis werkt. Deze software oplossing maakt het mogelijk om altijd over de nieuwste technieken te beschikken. Natuurlijk is dit pakket uitgerust met alle bekende tools van Microsoft, zoals bijvoorbeeld het volledige Office-pakket. Overal waar je bent en toegang hebt tot het internet kun je meteen verder werken aan je bedrijfsdocumenten of contact leggen met je collega.

Even snel een agenda-afspraak maken met een vertegenwoordiger of het inplannen van een call is geen probleem dankzij dit pakket. Microsoft Office 365 bestaat uit een groot aanbod van programma’s, waaronder de bekendere programma’s zoals Outlook, Excel, PowerPoint en Word. Deze programma’s zijn onmisbaar in iedere organisatie.

Efficiënt en met vertrouwen samenwerken

Met Microsoft 365 heb je niet alleen overal toegang tot je documenten, je kunt ook een stuk efficiënter aan de slag. Dit pakket kent applicaties die je ook zonder internetverbinding kunt gebruiken. Deze programma’s zijn op vrijwel alle apparaten te gebruiken. Werk dus gerust verder op PC, je Mac, iPad, iPhone of Android toestel. Deel al je informatie realtime met je klanten of collega’s. Zo kun je altijd meteen verder werken. Of je nu in Amsterdam of Dubai zit.

Bewezen is veel kosten te kunnen besparen met Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 kun je veel kosten besparen. Investeren in dure servers en het onderhouden van de hardware is niet meer nodig. Microsoft verzorgt namelijk zelf de servers en software-updates. Zo kun je altijd veilig en efficiënt verder werken. Deze dienst kun je afnemen als abonnement bij Enexus.

Wij helpen je dan ook graag verder met het maken van de overstap van oude gegevensdragers zoals harde schijven naar een cloud dienst zoals Microsoft 365. We helpen je graag verder met bijvoorbeeld authenticatiemanagement of het aansluiten van bestaande programma’s op Microsoft 365. Dit doen we door een oplossing op maat te maken, die bij jouw wensen past.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.