ICT Advies & consultancy

Advies door IT professionals voor bedrijven

Zoek je ICT advies dan ben je bij ICT Makers aan het juiste adres. Haal het maximale uit je omgeving met advies en consultancy diensten ICT Makers. Wij ondersteunen organisaties bij het maken van wel overwogen keuzes en advies. Ontdek de voordelen van een soepel lopende ICT-omgeving en neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Direct advies nodig?

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

De veranderende wereld van de werkplek

De werkplek is drastisch veranderd. Vroeger waren we gebonden aan een vaste computer op kantoor, maar tegenwoordig werken we ook thuis, bij de klant of onderweg. We werken hybride, mobiel en in de cloud. Medewerkers moeten op hun tablet, smartphones en laptops kunnen beschikken over alle ICT-faciliteiten, en goed werkplekbeheer zorgt ervoor dat dit zo probleemloos en veilig mogelijk is.

Als jouw partner in ICT neemt ICT Makers het volledige beheer van uw werkplekken op zich. Van hardware tot software, netwerken tot servers, en data opslag tot back-up, wij zorgen voor alles. We hebben een breed scala aan expertise en ervaring om te zorgen voor een soepele, veilige en efficiënte werking van jouw ICT-omgeving. Met ons aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over het bijhouden van de snelle ontwikkelingen in de ICT of de risico’s van afhankelijkheid van het eigen personeel. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw ICT vlekkeloos functioneert, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – het bedrijf laten groeien.

Advies

Een fijne werkplek is meer dan alleen een bureau met een laptop en een beeldscherm. Wij van ICT Makers weten dit en houden ons al sinds 2011 met alles omtrent een goede werkplek bezig. De ontwikkelingen op de markt volgen we op de voet. Hierdoor hebben we altijd de juiste kennis paraat en kunnen we als merk onafhankelijke online aanbieder de zakelijke markt goed van dienst zijn.

Wat is werkplekbeheer precies?

Werkplekbeheer omvat alle activiteiten die ervoor zorgen dat medewerkers op hun tablets, smartphones en laptops kunnen beschikken over alle ICT-faciliteiten. Dit moet zo probleemloos en veilig mogelijk zijn. Het gaat om het beheer van hardware, software, netwerken, servers, data opslag en back-up.

Wat zijn de voordelen van werkplekbeheer bij ICT Makers?

ICT Makers neemt het volledige beheer van uw werkplekken op zich, van hardware tot software en van netwerken tot servers. Ze zorgen voor een soepele, veilige en efficiënte werking van jouw ICT-omgeving, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Hoe zorgt werkplekbeheer voor de veiligheid van mijn data?

Werkplekbeheer implementeert beveiligingsprotocollen, regelmatige back-ups, antivirussoftware en firewall bescherming om ervoor te zorgen dat uw data te allen tijde beschermd is tegen bedreigingen en verlies.

Wat is het belang van cloud-integratie in werkplekbeheer

Cloud-integratie stelt medewerkers in staat om overal toegang te hebben tot hun bestanden en applicaties, wat essentieel is voor hybride en op afstand werken. Het zorgt ook voor betere samenwerking en eenvoudigere back-up en herstel van gegevens.

Waarom ICT Makers?

ICT Makers: de naam zegt het al: we zijn specialisten op het gebied van de beste ICT, want een fijne werkplek is meer dan een bureau met een laptop en beeldscherm. We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Onafhankelijk advies
  • Deskundige begeleiding

De voordelen van ICT Advies & consultancy op een rij

Verhoog de werk efficiëntie

Onze professionals helpen met belangrijke ICT-keuzes te maken

IT-advies op maat

De aanpak wordt afgestemd op organisatie afhankelijke behoefte

Bespaar kosten

Een juiste inrichting van ICT-infrastructuren bespaart kosten

Sterke combinatie

Breed aanbod aan ICT expertises en professionals

Waardevolle aanvulling

Professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies op maat

Vaste contactpersonen

Altijd een vaste contactpersonen voor ICT-advies en vragen.

Hybride werken: de nieuwe norm

Hybride werken is de nieuwe norm, en dat vraagt om aangepaste ICT-oplossingen. Ook op de thuiswerkplek moet probleemloos toegang zijn tot het bedrijfssysteem. Dat betekent dat applicaties en data in de cloud beschikbaar moeten zijn, en dat medewerkers net zo makkelijk moeten kunnen samenwerken en overleggen als op kantoor. Werkplekbeheer richt zich dus op het inrichten en ondersteunen van volwaardige virtuele werkplekken, zowel op kantoor als thuis.

Als totaalleverancier voor werkplekbeheer, ondersteunt ICT Makers bedrijven bij het navigeren door de complexiteiten van hybride werken. We bieden een uitgebreide reeks diensten en oplossingen die zijn ontworpen om het evenwicht tussen flexibiliteit en veiligheid te bewaren, terwijl we de productiviteit en efficiлntie maximaliseren. Of uw team nu op locatie, op afstand, of een combinatie van beide werkt, wij zorgen ervoor dat iedereen de tools en ondersteuning heeft die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.