Serverbeheer

Serverbeheer – uitbesteden

Het zelf beheren van een server kan nog erg lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat je er te weinig tijd of de juiste kennis voor hebt. Dat terwijl een server het kloppende hart van ieder bedrijfsnetwerk is. Op de servers worden alle belangrijke bestanden en applicaties opgeslagen. Het is belangrijk om de server altijd up-to-date te houden en te monitoren. Op die manier is het mogelijk om storingen te voorkomen. In een tijd waarin cyberaanvallen steeds populairder geworden is, is het belangrijk om de beveiliging van servers goed op orde te hebben. Daarom is het belangrijk regelmatig serveronderhoud uit te voeren. Hoe zorg je ervoor dat de systemen goed beveiligd zijn en updates tijdig worden doorgevoerd? Bij ICT Makers dragen wij alle zorg over deze taken en staan we klaar voor het oplossen van technische mankementen. We zorgen voor een extra veilige en stabiele IT-omgeving.

Monitoring

Onder serverbeheer valt niet alleen het regelmatig updaten van de software op de server zelf, zodat deze veilig blijft. Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden houden we alle servers 24 uur per dag, zeven dag per week in de gaten middels monitoring. We krijgen een seintje zodra er zich systeemproblemen kunnen voordoen. Zo kunnen we ingrijpen, nog voordat de storing is ontstaan. We werken om die reden met slimme monitoringssoftware die systeemproblemen vroegtijdig op kan sporen. Daarnaast voeren we ook andere werkzaamheden uit: het controleren van back-ups, doorvoeren van updates en uiteraard verlenen van technische ondersteuning.

Serverbeheer – zekerheid en vertrouwen, zonder zorgen

Door serverbeheer uit te besteden, weet je zeker dat je een veilig en betrouwbaar computernetwerk hebt. Immers: een systeemstoring is voor ieder bedrijf ongewenst. Er kan dan niet worden gewerkt en dit kan leiden tot financiële gevolgen. Om die reden gaan we altijd proactief aan het werk dankzij goede monitoring. En als er zich toch problemen voordoen, staan we klaar om deze snel op te lossen. Zo zijn de servers altijd bij de tijd en kunnen storingen meestal voorkomen worden.

Gegarandeerde zekerheid voor vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand zekerheid voor je ICT-systemen. Direct ondersteuning bij incidenten en geen onverwachte kosten achteraf. Weer focus op de zaken die ertoe doen en weg met de ICT stress? Kies dan voor ICT Makers. Ontdek op welke fronten wij je kunnen helpen en adviseren. Wij zijn gecertificeerde systeembeheerders en gebruiken passende beheermethodes.

Over ICT Makers

ICT Makers is een ICT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van internetverbindingen op kantoor of in het buitengebied tot werkplekken, telefonie en website. Wij denken graag mee in oplossingen en geven daarin onafhankelijk en open en eerlijk advies. En met een multidisciplinair team van specialisten kunnen we bijna elk probleem en vraagstuk aan.

Ons streven is kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare ICT. Ook als er een storing of probleem is bij een provider of softwarepakket, nemen wij graag het contact van jullie over voor een zorgeloze ervaring. Een korte vraag als “is deze e-mail echt of nep?” doen we niet moeilijk over. Onze systeembeheerders houden continue de laatste ontwikkelingen in de gaten, dit moedigen we als bedrijf ook aan. Zo kunnen wij onze klanten proactief adviseren over de laatste stand van zaken en mogelijke benodigde actiepunten. De websites van het Nationaal Cyber Security Centrum en Exploit DB staan bij ons in de favorieten.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.