Serverbeheer – uitbesteden

Zekerheid en vertrouwen, zonder zorgen

Opzoek naar een partner voor serverbeheer? Een goed beheerd IT-systeem is essentieel voor de efficiëntie en productiviteit van de dagelijkse bedrijfsvoering. Echter, het aanpakken van beveiligingszorgen, verouderde technologie en andere obstakels kan een behoorlijke uitdaging zijn, die vooruitgang kan belemmeren. ICT Makers heeft de oplossing. Met onze op maat gemaakte en betrouwbare ICT-diensten zorgen wij ervoor dat jouw IT-infrastructuur perfect functioneert.

Direct serverbeheer?

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Verbeter jouw efficiëntie en zekerheid met professioneel serveronderhoud

Verliest jij de strijd tegen IT-uitdagingen? Het omgaan met constant veranderende technologieën, beveiligingsrisico’s en systeemfouten kan een overweldigende taak zijn. Elk onopgelost IT-probleem kan jouw bedrijf aanzienlijke vertragingen en kosten veroorzaken. Daarnaast kan het de tevredenheid van jouw werknemers en klanten aantasten. Jouw bedrijf heeft een betrouwbaar, efficiënt en veilig IT-systeem nodig om zijn volle potentieel te bereiken. Maar zonder een deskundige partner die deze uitdagingen begrijpt en een oplossing kan bieden, blijf jij mogelijk achter met een onderpresterend IT-systeem.

Ons ervaren team biedt proactieve ondersteuning en innovatieve oplossingen om jouw bedrijf te helpen succesvol te navigeren door de uitdagende IT-wereld. Wij begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf en werken samen met jou om een naadloos, efficiënt en veilig IT-systeem te ontwikkelen dat jouw bedrijfsprestaties verbetert. Met ICT Makers aan jouw zijde heb jij de gemoedsrust dat jouw IT-systeem in goede handen is.

Unieke voordelen: Kies voor serverbeheer

Maak jouw IT-proces vandaag nog soepel en efficiënt! Ontdek hoe Systeem- en Netwerkbeheer door ICT Makers je bedrijfsprocessen kan transformeren.

 • Op maat gemaakte IT-oplossingen: Perfect afgestemd op jouw behoeften
 • Optimale Beveiliging: Uw data is altijd veilig
 • Proactieve Monitoring: 24/7 bescherming van jouw systemen
 • Deskundige Ondersteuning: Onze experts staan altijd klaar om u te helpen
 • Efficiënte Systemen: Verbeter uw bedrijfsprocessen met onze hulp
 • Betrouwbare Netwerken: Profiteer van stabiele en snelle connectiviteit
 • Data Backup: Je gegevens zijn altijd veilig met onze back-upoplossingen
 • Snelle Respons: We zijn er altijd als u ons nodig heeft
 • Gebruikersvriendelijk: Onze oplossingen zijn eenvoudig in gebruik
 • Kostenefficiënt: Verbeter uw bedrijfsefficiëntie met onze betaalbare oplossingen.

Waarom ICT Makers?

ICT Makers: we zijn specialisten op het gebied van de beste ICT, want een fijne werkplek is meer dan een bureau met een laptop en beeldscherm. We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

 • Alles voor je zakelijke werkplek
 • Onafhankelijk advies
 • Deskundige begeleiding

Serverbeheer – zekerheid en vertrouwen, zonder zorgen

Kostenbesparing

Eenvoudig ICT-kosten besparen door outsourcing

Schaalbaarheid

IT-outsourcing stelt organisatie in staat om hun IT-mogelijkheden snel aan te passen aan veranderende behoeften

Focus op kernactiviteiten

Focus op je corebusiness zonder zorgen over de ICT-omgeving

Verbeterde beveiliging

Beveiligingsmaatregelen om gegevens en systemen te beschermen tegen cyberdreigingen.

Toegang tot expertise

Professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies op maat

Verbeterde concurrentiepositie

Gebruik te maken van geavanceerde technologieën biedt een verhoogde concurrentiepositie

Gegarandeerde zekerheid voor vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand zekerheid voor je ICT-systemen. Direct ondersteuning bij incidenten en geen onverwachte kosten achteraf. Weer focus op de zaken die ertoe doen en weg met de ICT stress? Kies dan voor ICT Makers. Ontdek op welke fronten wij je kunnen helpen en adviseren. Wij zijn gecertificeerde systeembeheerders en gebruiken passende beheermethodes.

Onder serverbeheer valt niet alleen het regelmatig updaten van de software op de server zelf, zodat deze veilig blijft. Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden houden we alle servers 24 uur per dag, zeven dag per week in de gaten middels monitoring. We krijgen een seintje zodra er zich systeemproblemen kunnen voordoen. Zo kunnen we ingrijpen, nog voordat de storing is ontstaan. We werken om die reden met slimme monitoringssoftware die systeemproblemen vroegtijdig op kan sporen.

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.