Webhosting & domeinregistratie

Nieuwe domeinregistratie voor bedrijven

Tegenwoordig beschikt ieder bedrijf wel over een eigen domeinnaam. Je website is gekoppeld aan zo’n domeinnaam en is daardoor eenvoudig te bereiken. Aan de hand van een mooi domeinnaam zet je meteen de toon bij een klant of een bezoeker. Ieder land beschikt over zijn eigen domein extensie. Zo heeft Nederland .NL-domeinnamen en kom je op een Spaanse website uit als je naar een .ES-domeinnaam surft. Zo’n domeinnaam kun je ook bij ons laten registreren.

Razendsnelle webhosting resulteert in razendsnelle websites

Met webhosting bedoelen we het huren van webruimte waar je jouw website op opslaan kunt. Deze website staat op onze servers; computers die altijd beschikken over internet en in een speciale ruimte staan die ervoor bedoeld is. Dit is het datacenter. Dankzij webhosting kun je dus meerdere bezoekers tegelijkertijd op je website ontvangen.

We bieden verschillende passende webhosting pakketten aan. Zo maakt het niet uit of je website een blog of een eigen webshop is. We maken gebruik van de laatste technieken, waardoor je website extra snel laadt.

Domeinnaam laten beheren

Je kunt er voor kiezen om je domeinnaam door ons te laten beheren. Op die manier voeren wij alle nodige technische instellingen door. Zo is je website binnen mum van tijd online en kun jij je focussen op wat je het liefste doet. Het is dus niet nodig om een technische achtergrond te hebben om je eigen website in de lucht te krijgen. Dankzij de beheerde domeinregistratie van ICT Makers hoef je je geen zorgen meer te maken. Maar als je het niet kunt laten, heb je uiteraard wel de toegang om je instellingen zelf te veranderen.

Wat kan ik met een domeinnaam?

Alleen een domeinnaam registreren is niet voldoende om je website bereikbaar te maken. Het is alleen een adres dat je gekocht hebt. Nu de inhoud nog. Je kunt je domeinnaam koppelen aan webhosting, maar ook aan andere zaken, zoals: mail, webhosting, chat, Office 365 of een ERP-pakket.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.