Beheerde cloudserver oplossing

Exclusieve beheerde Cloudservers

Wil je een server in de cloud, maar heb je niet genoeg tijd of kennis om deze server zelf te beheren? Geen probleem, we nemen je dat werk graag uit handen. Want wij hebben een netwerk en infrastructuur volgens de laatste technieken. Onze servers zijn ondergebracht in het IronMountain datacenter. Op deze manier is het mogelijk om cloudservers van hoge kwaliteit aan te bieden. Het is niet meer nodig om zelf hardware- of netwerkapparatuur aan te schaffen. Dit hebben wij al voor je gedaan. Al onze servers staan in Nederland. Er is voor iedere wens een mogelijkheid. Het maakt dus niet uit of je kiest voor Windows of Linux.

Uitmuntende netwerk connectiviteit

Een goede netwerkverbinding is erg belangrijk. Je wilt immers niet dat je server uit de lucht is. Gelukkig komt dat nauwelijks voor, want ons datacenter heeft een directe verbinding met het internetknooppunt AMS-IX. Onze servers zijn daardoor te bereiken zonder grote vertragingen. Ons netwerk kent een zogenaamde redundantie. Met andere woorden: als de verbinding naar onze servers wegvalt, zal een nieuwe verbinding de taken overnemen. Op die manier is je server altijd online.

Voordelen van beheerde cloudservers

Het gebruik van een beheerde cloudserver kent verschillende voordelen. Daardoor heb je meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Maximale veiligheid en goede prestaties;
  • Minder kosten aan infrastructuur;
  • Gegevens worden correct opgeslagen;
  • Altijd bereikbaar.

Verschillende beheerde applicaties

Het is mogelijk om verschillende applicaties in te zetten op onze cloudservers. Onze systeembeheerders kunnen je dan ook verder helpen in het kiezen van de juiste applicaties. Er zijn heel wat applicaties te gebruiken op onze razendsnelle beheerde cloudservers. Of het nu gaat om Jenkins, Graylog of een RDS-server, onze specialisten draaien hun hand er niet voor om. Met PRTG Monitoring is het mogelijk om al je andere cloudservers te monitoren, zodat je meteen een seintje krijgt bij eventuele verstoringen.

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.