Werkplekbeheer – ICT uitbesteden

Veilig en flexibel ICT uitbesteden

Wanneer de werkplek van medewerkers goed is ingericht, zorgt dit voor een soepele en efficiënte workflow binnen jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat de werkplekken goed beveiligd zijn en technische problemen niet voor veel oponthoud zorgen? Via werkplekbeheer van ICT Makers helpen we met jouw werkplekken up-to-date te houden, monitoren we op systeemproblemen en staan we klaar voor het oplossen van technische gebreken aan de werkplek.

Waarom werkplekbeheer uitbesteden?

  • Haal alles uit je werkplek
  • Altijd de laatste innovaties
  • Optimaal beveiligd
  • Meer focus op de core-business
  • Single Point of Contact (één aanspreekpunt)
  • Voorspelbare en vaste kosten
  • Keuze uit verschillende werkplekoplossingen vanuit de strategie die past bij jullie organisatie
  • Persoonlijke en pragmatische aanpak

Ontketen bedrijfspotentieel met werkplekbeheer

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is een breed begrip. In principe komt het erop neer dat alle apparaten zo betrouwbaar mogelijk blijven dankzij het beheren van de werkplekken. In ieder bedrijf komt het weleens voor dat computers problemen vertonen of de printer vandaag niet mee wil werken. Net voor die belangrijke presentatie met investeerders werkt de beamer niet. Dit zijn problemen die je het liefst zo vroeg mogelijk kunt voorkomen. Dit is namelijk precies waar werkplekbeheer om draait. Onder meer dankzij monitoren is het mogelijk om de kans op storingen te verkleinen. Dat betekent dat we dankzij werkplekbeheer storingen aan apparatuur snel op kunnen sporen. En we installeren altijd de nieuwste updates, zodat medewerkers zich kunnen blijven focussen op hun werk.

ICT Makers specialiseert zich in werkplekbeheer. Daarom zijn we in verschillende branches actief. We denken van tevoren bij iedere casus mee. Op die manier geven we bij ieder bedrijf werkplekbeheer een andere invulling. Met andere woorden: het beheer wordt afgestemd op jouw eisen. Doordat we meteen ingrijpen wanneer er storingen dreigen te ontstaan, kan de kans op storingen klein blijven. Daarom werken we met een slim monitoringssysteem dat meteen meldingen geeft als er zich problemen voordoen.

Klanten die trots op ons zijn