Werkplekbeheer – ICT uitbesteden

Veilig en flexibel ICT uitbesteden
Wanneer de werkplek van medewerkers goed is ingericht, zorgt dit voor een soepele en efficiënte workflow binnen jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat de werkplekken goed beveiligd zijn en technische problemen niet voor veel oponthoud zorgen? Via werkplekbeheer van ICT Makers helpen we met jouw werkplekken up-to-date te houden, monitoren we op systeemproblemen en staan we klaar voor het oplossen van technische gebreken aan de werkplek.

Transformeer je ICT

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Waarom werkplekbeheer uitbesteden?

 • Haal alles uit je werkplek
 • Altijd de laatste innovaties
 • Optimaal beveiligd
 • Meer focus op de core-business
 • Single Point of Contact (één aanspreekpunt)
 • Voorspelbare en vaste kosten
 • Keuze uit verschillende werkplekoplossingen vanuit de strategie die past bij jullie organisatie
 • Persoonlijke en pragmatische aanpak

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is een breed begrip. In principe komt het erop neer dat alle apparaten zo betrouwbaar mogelijk blijven dankzij het beheren van de werkplekken. In ieder bedrijf komt het weleens voor dat computers problemen vertonen of de printer vandaag niet mee wil werken. Net voor die belangrijke presentatie met investeerders werkt de beamer niet. Dit zijn problemen die je het liefst zo vroeg mogelijk kunt voorkomen. Dit is namelijk precies waar werkplekbeheer om draait. Onder meer dankzij monitoren is het mogelijk om de kans op storingen te verkleinen. Dat betekent dat we dankzij werkplekbeheer storingen aan apparatuur snel op kunnen sporen. En we installeren altijd de nieuwste updates, zodat medewerkers zich kunnen blijven focussen op hun werk.

ICT Makers specialiseert zich in werkplekbeheer. Daarom zijn we in verschillende branches actief. We denken van tevoren bij iedere casus mee. Op die manier geven we bij ieder bedrijf werkplekbeheer een andere invulling. Met andere woorden: het beheer wordt afgestemd op jouw eisen. Doordat we meteen ingrijpen wanneer er storingen dreigen te ontstaan, kan de kans op storingen klein blijven. Daarom werken we met een slim monitoringssysteem dat meteen meldingen geeft als er zich problemen voordoen.

Waarom ICT Makers?

Als toonaangevende ICT-dienstverlener zijn wij gepassioneerd door technologie en gedreven om onze klanten te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

 • Alles voor je zakelijke werkplek
 • Onafhankelijk advies
 • Deskundige begeleiding

De voordelen van werkplekbeheer

Bespaar kosten

Bespaar kosten met werkplekbeheer door goed werkende ICT

Direct hulp op afstand

Direct hulp op afstand beschikbaar wanneer het nodig is

Automatische beveiligingsupdates

Automatische beveiligingsupdates dankzij onze RMM-software

Persoonlijk contact

Altijd een vast aanspreekpunt voor ondersteuning en advies

Monitoring

Automatische monitoring op systeemproblemen

Meer focus op de core-business

ICT: Onze Zorg, meer focus op je core-business.

Werkplekbeheer uitbesteden

Focus op Groei, Niet op Gedoe!

Je bedrijf laten groeien is een uitdaging, en het beheren van IT-werkplekken kan een tijdrovende taak zijn. Daarom bieden wij je de oplossing: werkplekbeheer uitbesteden. Dit betekent dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – de groei van je bedrijf – terwijl wij je IT-werkplekken verzorgen.

Laat ons je werkplekbeheer vereenvoudigen, terwijl jij je bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het uitbesteden van werkplekbeheer.

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.