Microsoft Exchange naar Microsoft 365 migratie

Office 365 migratie dienst van ICT Makers

Opzoek naar een partner voor het uitbesteden van een Exchange server naar Microsoft 365 migratie? Bij ICT-Makers ben je aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het overzetten en inrichten van Microsoft 365 en kunnen de migratie van Exchange server zorgeloos voor u overzetten.

Met een doordacht migratieplan tillen we jouw organisatie moeiteloos naar de dynamische wereld van Microsoft 365. Onze toonaangevende migratiedienst voor Microsoft 365 biedt de ultieme oplossing om jouw bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen. Bovendien staan wij paraat om je te begeleiden bij het optimaliseren van jouw gebruik van Microsoft 365, zodat je het maximale resultaat behaalt.

Transformeer je ICT

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Onze voordelen

  • Naadloze migratie
  • Deskundige begeleiding
  • Meer focus op de core-business
  • Single Point of Contact (één aanspreekpunt)
  • Voorspelbare en vaste kosten
  • Keuze uit verschillende werkplekoplossingen vanuit de strategie die past bij jullie organisatie
  • Persoonlijke en pragmatische aanpak

Maak uw overstap naar Microsoft 365

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de kracht van Microsoft 365, maar weet je niet waar te beginnen? Maak je geen zorgen, ICT Makers staat voor je klaar!

Of het nu gaat om een Microsoft Exchange server op locatie of een SharePoint server, onze experts weten die naadloos over te zetten op Microsoft 365. Ons toegewijde team van gecertificeerde IT-professionals heeft uitgebreide ervaring in het migreren naar Microsoft 365 en staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte migratieplannen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelstellingen.

Vergadering hybride werken ICT

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Waarom ICT Makers?

Als toonaangevende ICT-dienstverlener zijn wij gepassioneerd door technologie en gedreven om onze klanten te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Onafhankelijk advies
  • Deskundige begeleiding

Kom nu in contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Blauwe zee golfen opmaak