ICT Bedrijf in Amsterdam

All-round ICT bedrijf

Een ICT bedrijf in Amsterdam nodig? ICT Makers is de IT Specialist voor het MKB vlakbij Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en op elk device hun werkplek veilig en snel gebruiken. Wij denken met je mee, zijn flexibel en schakelen snel. Bij ons sta jij, onze klant, centraal. Wij zorgen ervoor dat ICT-systemen altijd op orde zijn, zodat jij goed kunt werken. Wij stemmen onze werkzaamheden en diensten af op jouw situatie en wensen en helpen bij het maken van strategische keuzes. Dat allemaal op basis van onze passie voor optimaal werken met de technologieën die beschikbaar zijn.

ICT Bedrijf nodig?

Neem contact met ons op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Vertrouwd bij al meer dan 50+ bedrijven

ICT in Amsterdam

Op zoek naar professionele zakelijke ICT-ondersteuning in Amsterdam? Het opzetten van een efficiënte ICT-infrastructuur is wellicht niet je meest geliefde taak, maar geen zorgen, wij staan voor je klaar. Hierdoor kun je je volledig richten op de essentiële activiteiten van jouw organisatie en effectief samenwerken met je collega’s.

Een sterke samenwerking en betrokkenheid dragen bij aan de versnelling van de reactiesnelheid van je organisatie. Bovendien zorgt het voor een soepele lancering van je diensten en producten op de markt. Wat kun je hier concreet van verwachten? Recente studies tonen aan dat dit de productiviteit van je organisatie positief kan beïnvloeden en zelfs een winststijging tot wel 21% kan realiseren.

Waarom ICT-ondersteuning uitbesteden?

Grip op IT, dat betekent zorgeloos werken. Dat je berichten over cyberaanvallen met een gerust hart leest, omdat je er alles aan hebt gedaan om je netwerk te beveiligen. Dat alle apparaten van je medewerkers overal en altijd feilloos functioneren. Dat is de toegevoegde waarde die ICT Makers biedt.

Waarom ICT-ondersteuning uitbesteden een veilige keus is:

  • Snelle en secure afhandeling van incidenten
  • Bezig zijn met met de corebusiness van jouw organisatie
  • Kostenbesparing
  • Minder focus op innovatie & ontzorgd worden op IT-gebied
  • Meer waarde creëren met ICT-oplossingen voor je business 

Waarom ICT Makers?

ICT Makers: we zijn specialisten op het gebied van de beste ICT, want een fijne werkplek is meer dan een bureau met een laptop en beeldscherm. We houden de ontwikkelingen op hardwaregebied in de markt nauwlettend in de gaten, bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid tot een gepersonaliseerd klantportaal. Daarnaast leveren we IT-oplossingen, consultancy en maatwerkleveringen. ICT Makers adviseert en levert een werkende oplossing.

  • Alles voor je zakelijke werkplek
  • Toegankelijk
  • Oplossingsgericht

Wij nemen zorgen uit handen bij deze bedrijven

Kom nu in contact!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.