Incredimail naar Outlook

 In Danteck IT diensten blog

Incredimail-naar-Outlook

Afgelopen week zijn wij het vreselijke programma IncrediMail tegengekomen. Incredimail is een mail programma is waarbij (volgens de gebruiker) mooie plaatjes met de mail meegezonden kunnen worden. De naam IncrediMail zegt het bijna al alles werkt met credits, wilt u mooie plaatjes versturen dan worden hiervoor credits gebruikt. Credits kunnen gekocht worden via de site van incredimail. Het programma ondersteund alleen POP3 en IMAP protocollen. Tevens is het programma alleen betaald te gebruiken of gratis met advertenties.

Bent u het zat om reclame meldingen te krijgen en wilt u over naar bijvoorbeeld het mail programma Outlook? Dan zult u snel tegen het probleem aan lopen dat IncrediMail geen exporteren functie kent zoals Outlook dat standaard heeft ingebouwd. Na even te zoeken op Google komt u al snel uit bij alleen betaalde pakketten om uw mail van IncrediMail over te zetten naar Outlook toe.

Na enige tijd zoeken kwam ik het volgende programma tegen om mail over te zetten: ReynardWareIncredimailConverter-0.53-Setup. Het is een gratis programma waarmee u uw mail van Incredimail gratis kunt overzetten naar Outlook toe.

Bij “Incredimail Database” geeft u de volgende locatie op:
C:\Users\%username%\AppData\Local\IM\Identities\%identitie%\Message Store

Bij “Attachment Directory” geeft u de volgende locatie op:
C:\Users\%username%\AppData\Local\IM\Identities\%identitie%\Message Store\Attachments

 

incredimail-converter

 

Na het converten staan de .eml bestanden in: C:\Users\%username%\AppData\Local\IM\Identities\%identitie%\Message Store. Via Aid4Mail of Windows live mail kunt u de eml mail bestanden importeren en conventen naar een PST bestand om te importeren in Outlook.

Recommended Posts