Computerhulp Zaandam

 In Danteck IT diensten blog

Computerhulp Zaandam

Computerhulp Zaandam nodig?

Danteck heeft ruime ervaring met oplossen van diverse computerproblemen. We geven persoonlijk advies en gaan pas weg als het echt werkt. Bel nu 075-2026625 voor computerhulp in Zaandam. Wij doen aan onderhoud aan uw computer, laptop of server. Wij zijn erkend binnen Oostzaan maar rijden ook graag naar Zaandam. Ook op zaterdag en s’avonds.

Wanneer je met een computer probleem zit is dat erg lastig. Je zou zelf op het internet kunnen gaan zoeken naar de oplossing maar via Danteck kun je vaak direct weer verder. Wij helpen je op afstand maar op locatie is natuurlijk ook mogelijk. In de auto is altijd voldoende gereedschap aanwezig om vrijwel elk computerprobleem op te lossen. We geven deskundig advies en lossen het probleem snel en deskundig op.

Computer defect?

Wanneer je computer niet meer werkt is dat natuurlijk erg lastig. Alles is tegenwoordig digitaal en de computer is niet meer weg te denken. Bij uitval van je computer hebben we direct een vervanging. Wanneer je goede back-ups hebt kun je direct weer verder op geleverde apparatuur. We sluiten de computer aan en zorgen dat de back-up weer herstelt wordt zodat jij weer verder kunt.

Advies bij elk probleem

Ben je het slachtoffer geworden van een virusaanval? Ook dan helpen we je graag verder. Wij volgen de nieuwste technieken en zijn goed op de hoogte van de laatste virusaanvallen. Bij een virusaanval worden vaak bestanden versleuteld. De bestanden zijn pas terug te krijgen door het betalen van losgeld. Als je het slachtoffer bent geworden van zo’n virus  zijn er nog steeds mogelijkheden om de bestanden terug te krijgen. In het verleden zijn er codes vrijgekomen waarmee de bestanden weer leesbaar worden.

Wij helpen onder andere bij:

  • Trage computer
  • PC opschonen zodat deze sneller gaat functioneren
  • (beter) Beveiligen van een systeem
  • Internetproblemen
  • Instellen van een mailaccount
  • Website bouwen
  • Opstartproblemen van Windows of Mac OS X
  • Vastgelopen computer
  • Terugkomende foutcodes
  • Serverproblemen

Computerhulp in Zaandam Auto

Zakelijk ICT beheer

ICT binnen je bedrijf moet altijd beschikbaar zijn, een probleem met computers en servers kan leiden tot vertraging en grote frustraties. Je dient altijd op je kantoorautomatisering te kunnen rekenen. Bij een storing kan je organisatie niet werken. Bij elk systeem komt ook beveiliging kijken, je wilt niet dat je betrouwbare bedrijfsinformatie op straat komen te liggen. Goed systeembeheer voorkomt storingen en lost incidenten zo snel mogelijk op, dat scheelt tijd, kosten en ergernis.

Klik hier voor meer informatie over zakelijk systeembeheer

Recommended Posts