Aanpassing aan diensten

 In Danteck IT diensten blog

Aanpassing dienstenBij Danteck zijn wij continue bezig met een betere en geoptimaliseerde beveiliging van onze diensten. Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met het uitbreiden van onze beveiliging met name over de webhosting servers + Exchange mail servers.

Wellicht heeft u nog nooit van een Brute force aanval gehoord. Een Brute force aanval is een aanval waarbij alle mogelijke inlog combinaties worden geprobeerd. Vaak zijn dit bots die alle mogelijke login combinaties proberen.

Wij kregen tientallen meldingen afkomstig van onze Exchange server over brute-force aanvallen. Niet alleen onze Exchange server heeft te maken met brute force aanvallen maar ook onze webhosting krijg regelmatig te maken met duizenden mislukte inlog pogingen. Het grootste gedeelte van de inlog pogingen is afkomstig vanuit buitenlandse IP adressen voornamelijk China en Thailand.

Onze webhosting + Exchange servers zijn nu strenger beveiligd tegen dit soort pogingen. Bij 6 mislukte inlog pogingen wordt de toegang tot de server volledig geblokkeerd voor een uur.

Recent Posts